Pono e hoʻohana ʻia nā countertops Quartz e like me kēia

pākuʻi quartz

Nā pākuʻi quartz  

ʻO ka countertop quartz Horizonua haku ʻia me ke one quartz kiʻekiʻe a me nā mea polymer.Aia ia i ka mea kiʻekiʻe kiʻekiʻe compact non-porous solid decorative surface material, maikaʻi loa ke kū'ē i ka wā, ke kū'ē i ka lepo, ke kūpaʻa wela kiʻekiʻe, keʻano maikaʻi a me ka maʻalahi, hiki ke hoʻokō i nā koi o ka lumi kuke i kēlā me kēia lā,ʻo ia hoʻi nā koi o kēlā me kēia lā. papa kīhini.ʻOi aku ka maikaʻi o ka hana pōhaku quartz Horizon, ʻoi aku ka maikaʻi o ka mālama ʻana i kēlā me kēia lā.

一、Daily mālama

Inā haumia me ka besmirch maʻamau, e hoʻohana wale i ka wai ʻoluʻolu i hui pū ʻia me ka wai kopa e hoʻomaʻemaʻe i ka pā kīhini.ʻO ka Horizon quartz countertop pono'ī a paʻaʻole, no laila,ʻaʻohe pono e hana i nā lāʻau lapaʻau'ē aʻe, hiki iāʻoe ke pale i ka waina, ka aila kuke, ka wai, ka kofe a me nā wai hoʻokomo wai'ē aʻe. wai kopa.A laila, holoi me ka wai a holoi me ka lole maloʻo.Eia naʻe, ke pā ka wai a meaʻai paha i ka papaʻaina i ka wā e kuke ai, pono e hoʻomaʻemaʻe koke ʻia.

quartz countertop-2
quartz countertop-3

二、Sopuu lepo

E hoʻohana i kahi holoi maloʻo e wehe mua i ke koena.Pono e wehe ʻia nā wai, nā meaʻai, a me nā ʻili paʻakikī me kahi pahi a lole paha.Mai hoʻohana i ka methylene chloride a me nā mea holoi i loaʻa nā mea alkaline.

quartz countertop-4

三、Kū'ē wela

Ma ka hoʻohana maʻamau, ʻoi aku ka wela o ka countertop pōhaku quartz ma mua o nā mea ʻē aʻe, akā e haki paha nā mea countertop a pau ma muli o nā loli nui o ka mahana, ʻoi aku ka nui o ka ʻaoʻao.No kēia kumu, ʻoi aku ka maikaʻi o nā pad thermal a me nā tripods no ka countertop e pale ai i ka wela a me ka pale.

quartz countertop-5

四、Daily mālama

E hōʻalo i nā mea hoʻomaʻemaʻe i loaʻa ka bleach a i ʻole abrasive.Mai hoʻohana i nā mea hoʻomaʻemaʻe i loaʻa ka ʻaila rosin.He hopena adsorptive ka ʻaila Rosin i ka lepo ma luna o ka ʻili, kahi e alakaʻi ai i ka emi ʻana o ka maʻemaʻe o ka ʻili.E hōʻalo i nā mea hoʻomaʻemaʻe hoʻonāukiuki e like me nā umu, nā grills, a me nā mea hoʻomālamalama papa ʻaina alkaline kiʻekiʻe.E hōʻalo i nā mea hoʻomaʻemaʻe me nā abrasive paʻakikī a palupalu a i ʻole nā ​​mea holoi i loaʻa nā abrasives.Hōʻalo i nā mea hoʻomaʻemaʻe i loaʻa ka xylene, toluene, potassium hydroxide, caustic soda.

quartz countertop-6
quartz countertop-7

五、Nā mālama mālama 

Ma muli o ka nui o nā mea kuke metala i loko o ka lumi kuke, hiki i ka countertop ke hana i ka ʻōpala wai.Inā makemake ʻoe e hoʻoponopono i kēia mau ʻōpala, e hoʻohana wale i ka lole pulu e hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili o ka ʻili, a laila e hoʻohana i ka niho niho, ka vīneka keʻokeʻo a i ʻole 84 disinfectant venom e komo ai i 10 mau minuke aʻe, a laila holoi me ka lole, hiki ke hele maʻalahi ka pala.I kēia manawa, ʻaʻole pono e hoʻokomo ʻia ke kapa pulu maʻemaʻe ma ke kūlana hoʻokahi o ka countertop no ka manawa lōʻihi e pale aku i ka waihoʻoluʻu oozing.

quartz countertop-8

Ka manawa hoʻouna: Iulai-30-2021