2022 Xiamen International Stone Fair–HORIZON

7

Ma ʻAukake 2, 2022, ua hiki mai ka Xiamen International Stone Fair i kahi hopena kūleʻa.Hefeng quartz jade, quartz stone, inorganic terrazzo a me nā ʻano huahana hou i lawe mai i ka ʻahaʻaina o nā mea nani a me nā kiʻi i nā malihini.

8

 

9

10 11

I loko o ka manawa, ua kipa nā alakaʻi o Kina Resources Cement i ka Hale Hōʻikeʻike Hefeng i kēlā me kēia e kipa a hoʻololi, a mahalo nui i ka hoʻolālā a me nā huahana o Hefeng Exhibition Hall.

ʻO nā mea kālepa, nā mea hoʻolālā a me nā media mai nā wahi a pau o ka honua i hele mai e ʻono i ka nani o ka pōhaku.

12 13

Nui nā mea kālepa a me nā mea hoʻolālā i kipa aku i ka hale hōʻikeʻike ʻo Hefeng a ʻike i ke ʻano mehana a me ka maikaʻi maikaʻi o nā papa nui nui o Hefeng, quartz jade, inorganic terrazzo a me nā ʻano huahana pōhaku ʻē aʻe.I loko o ka manawa hōʻikeʻike ʻehā lā, ua nui ka poʻe malihini kipa a loaʻa nā huahana i nā loiloi maikaʻi.

14

Ua hoʻolauna ikaika nā koʻokoʻo o Hefeng i nā huahana i nā mea kālepa kipa a me nā mea hoʻolālā, a hāʻawi i nā wehewehe ʻoihana, i lanakila i ka mahalo lokahi mai nā malihini.Nui nā mea kālepa a me nā mea hoʻolālā i hiki i ka manaʻo hui pū me Hefeng.

15

Ua pau ka 22nd Xiamen International Stone Fair, akā hoʻomau ka nani.Ma ke ala o ka ʻimi ʻana i ke ʻano o ke ola pōhaku, e hoʻomaka hou ana ʻo China Resources Cement Hefeng Group, e hoʻomau i ka hana ʻana i nā huahana pōhaku artificial kiʻekiʻe, pili i ka ʻenehana ʻenehana, a hana i kahi ola ʻoi aku ka maikaʻi.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-19-2022